Palveleva huoltoasema Kuusankoskella

Kuusankoskella sijaitseva Road Rent Oy kuuluu Neste Oil -huoltoasemaketjuun, joten autovuokrauksen ohella tarjoamme myös laajan valikoiman perinteisiä huoltamopalveluita. Meillä on esimerkiksi polttoaine- ja perushuoltotarvikkeiden myyntiä, mahdollisuus auton pikapesuun, TI-halli, viihtyisä kahvio ja pullokaasua.

Puhdistukseen pikapesu ja TI-halli

Kaipaako autosi puhdistusta ulkoa tai sisältä - tai ehkä sekä että? Pikapesu on helppo, nopea ja tehokas tapa saada ylimääräiset liat pois auton pinnasta. TI-hallissa peset ja huollat autosi kaikessa rauhassa. Asiakkaiden käyttöön on myös imuri, jonka avulla saat kätevästi poistettua roskat sisältä.

Pikapesu: yhdistelmä

  • Pesuun mahtuvan ajoneuvon maksimikorkeus: 2,80
  • Pesuun mahtuvan ajoneuvon maksimileveys: 2,50

Hengähdä hetki viihtyisässä kahviossamme

Tiloistamme löydät siistin, viihtyisän ja hintatasoltaan edullisen kahvion.  Tule juomaan kupillinen hyvää kahvia ja nauttimaan herkullinen sämpylä tai pulla - kesäkausina voit nauttia juoman aurinkoisella terassilla. Kahvittelun yhteydessä voit myös esimerkiksi pelata Veikkauksen pelejä. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään!

Tervetuloa palveluiden pariin

Kuusankoskelainen Road Rent Oy on nykyaikainen huoltoasema, joka tarjoaa perinteisen huoltamopalveluiden ohella myös autovuokrausta asiakkailleen. Poikkea käymään tai ota yhteyttä.

Monipuolista polttoainemyyntiä

Jotta matkasi voisi jatkua kivuttomasti ilman keskeytyksiä, saat meiltä polttoainetta ajoneuvoosi. Tarjolla on tankkausautomaatteja, lisäksi myymme polttoöljyä. Myös pienmoottori bensiinit löytyvät 2T ja 4T moottoreihin.

Mittarimyynnissä:

  • Neste-bensiini 95E10
  • Neste-bensiini 98E5
  • Neste  Diesel -32/-37
  • Neste Diesel -29/34
  • Neste-polttoöljy -29/-34